Normipäivä

äänestä normipäivä suomen parhaaksi tsemppijoukkueeksi!

Normipäivä on ehdolla Suomen parhaaksi tsemppijoukkueeksi Rexona Challenge 2011 -kilpailussa. Tutustu joukkueen hulvattomaan ja kannustavaan menoon ja anna äänesi meille!

 

Normipäivä tavoittelee Rexona Challenge 2011-kisan voittoa, jotta he voisivat näyttää kaikille millainen hulvaton kiiminkiläislähtöinen joukkue Normipäivä oikein on! Normipäivä voitti suopotkupallon MM2011-kisojen adventure-sarjan maailmanmestaruuden ja se kuului ja näkyi niin pelissä, pelin jälkeen ja vielä kauan kisojen jälkeenkin. Mitalit ovat roikkuneet kaulassa kaikkialla muualla paitsi suihkussa.


Normipäivä oli ainoa Adventure-sarjan mitalijoukkueista, missä oli naisia pelaamassa. Normipäivän joukkuehenki on loistokas ja siitä ja ovat saaneet kiitosta aina niin järjestäjiltä kuin vastustajilta. Suolla kuulee missä Normipäivä kulkee ja pelaa. Joukkueessa ei kaveria jätetä, eikä kaverille jätetä.

Normipäivä pelaa suopotkupallon MM-kisoja Adventure-sarjassa. Lajissa suomalainen sisu kasvaa, kun turvetta tulee säärille ja naamalle.

Tuomariston kommentit

Radio Rockin Jone Nikula ja Marce Rendic:

Tämä porukka laulaa Pornojenkkaa ja melekosella murteella.


IS Urheilun Antti Virolainen:

Mitä, nämä on maailmanmestareita. Onkohan peli jo selvä...

Äänestys on päättynytAanestysohjeet.html

Kilpailun voitti Camulosin Villikarjut! Normipäivä toivottaa voittajalle onnea sekä turvallista matkaa risteilylle!

Äänestysaikaa jäljellä